Poskytovanie kvalitných služieb poškodeným si vyžaduje odbornú aj praktickú prípravu spolupracovníkov.

V príjemnom prostredí hotela Metropol**** v Spišskej Novej Vsi sa nedávno uskutočnilo stretnutie vybraných certifikovaných spolupracovníkov našej spoločnosti. Jeho súčasťou bola aj certifikácia ďalších odborných poradcov za účasti predstaviteľov Slovenskej asociácie na ochranu práv poškodených, s ktorou spolupracujeme.

Naši spolupracovníci sú pripravovaní na prácu odškodňovacieho poradcu a to tak, aby poškodeným osobám a ich rodinám dokázali čo najlepšie poskytnúť poradenstvo, pomoc a potrebné informácie v rôznych situáciách – po dopravnej nehode, po poistnej udalosti, úraze, pracovnom úraze alebo pri inom poškodení zdravia i ku nárokom na odškodnenie v rozličných životných situáciách.

Teší nás, že klienti následne oceňujú prístup spolupracovníkov, ako nedávno napríklad aj pani Gabriela z okresu Levice: ďakujeme Vám veľmi pekne za všetko, čo ste pre nás spravili. Vážime si Váš ľudský prístup, s akým robíte svoju prácu.

Naďalej rozvíjame sieť spolupracovníkov tak, aby sme boli pohodlne dostupní pre poškodených vo všetkých okresoch Slovenska.

Pridajte sa k nám!