Ďakujeme Vám za priazeň!

Sme veľmi radi, že popri získaní ocenenia Zlatá firma 2023 sa zároveň môžeme prezentovať ďalšími krásnymi recenziami a úprimným poďakovaním od pani Zuzany s rodinou. Spoločne dotvárajú obraz o tom, ako pracujeme a čo nás najviac motivuje v našej činnosti.

Ako mnohí viete, neraz vstupujeme do náročných prípadov. Poškodení sa náhle ocitajú v situácii, kde musia čeliť najrôznejším prekážkam. Najčastejšie sú to zdravotné komplikácie po nehode, úraze či inom poškodení zdravia. Nasledujú problémy s poisťovňou, strata príjmu, často aj iné administratívne komplikácie alebo iné ťažkosti.

Najväčšou odmenou sú pre nás preto vďačné vety spokojných klientov. Niekedy sa podarí pomôcť rýchlo, inokedy to trvá dlho. O to viac vám ďakujeme, vážime si vašu priazeň!

Zlatá firma je ocenenie pre podniky na základe skutočných existujúcich výsledkov na portáloch, obsahujúcich spoľahlivé a dôveryhodné názory – napr. Facebook, Google Maps, TripAdvisor a pod., Vybrané sú najlepšie hodnotené spoločnosti podľa ich sídla a predmetu činnosti. Zhromažďujú a analyzujú sa len tieto hodnotenia. Porotcovia sú klienti.