Nie každý má to šťastie, že sa mu vyhýbajú úrazy či nehody…

Ako viete, už od roku 2006 pomáhame s finančným odškodnením pre poškodených, teda pre ľudí, ktorí majú poškodené zdravie v dôsledku nezavinenej dopravnej nehody, pracovného úrazu či inej udalosti. Neraz zvádzame za poškodených dlhý a náročný boj s inštitúciami, úradmi alebo poisťovňami.

Pred časom nás oslovil pán Peter Lavo z Nitry s prosbou o pomoc pri projekte „Cesty bez cieľa„, Vo svojej autorskej tvorbe sa ako mladý človek a zdravotník venoval téme záchrany života i práci ľudí na tiesňovej linke 155. Iniciatívne zhromaždil množstvo užitočných informácií, rád, skúseností a zážitkov, ktoré chce teraz adresovať tým, ktorí to potrebujú – účastníkom dopravných nehôd a pozostalým po obetiach tragických nehôd. Zostavil a finalizuje nepredajnú publikáciu  „Cesty bez cieľa“ a potrebuje našu pomoc. Ako firma sme neváhali a poskytli mu pomocnú ruku a to odborne, marketingovo aj finančne.

Nakoľko veríme, že DOBRO sa nesčítava ale SA NÁSOBÍ, obraciame sa aj na Vás s prosbou o podporu pri projekte „Cesty bez cieľa„.

Podporte finančne vznik unikátnej bezplatnej publikácie CESTY BEZ CIEĽA

https://donio.sk/nepredajny-casopis-cesty-bez-ciela-nehody

Projekt je oficiálne registrovaný na darcovskej platforme DONIO.SK, kde ho môžete finančne podporiť. ĎAKUJEME vám za akúkoľvek vašu podporu a šírenie informácií o tomto unikátnom a potrebnom projekte.